25 / 04 / 2024

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.



Belediye başkanı Neşet Çağlayan,  TOKİ  İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi başkanı Uğur İnan’ı TOKİ’nin İstanbul’daki merkezinde ziyaret etti. Başkan Çağlayan TOKİ’de Orhangazi Merkez, Çakırlı ve Sölöz’de planlanan TOKİ Konut Projeleri ile ilgili daire başkanı Uğur İnan ile yaptığı görüşmede hazırlanan dosyaları teslim etti. Ön çalışma yapıldıktan sonra konut projeleri için yeniden bir araya gelecek. TOKİ projelere onay verince uygulama başlayacak.


ÇAĞLAYAN; ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Başkan Yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte TOKİ’nin İstanbul Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 3 farklı TOKİ projesi için girişimlere başladıklarını belirterek, Orhangazi Merkez, Çakırlı Mahallesi ve Yeniköy Mahalleleri için 3 yeni proje planlıyoruz. Bu projeler ile ilgili dosyalarımızı hazırlayıp TOKİ’ye sunduk. TOKİ’nin projeler ile ilgili dosyaları incelemesinin ardından süreç başlamış olacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin projelere onayı ile birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız dedi.


Bursa Orhangazi Güncel


Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan. 3 taıklıTOKİ projesi için girişimlerin başladığını söyledi. TOKİ İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan'ı ziyaret eden Çağlayan, merkez. Çakırlı ve Sölöz'de planlanan TOKİ Konut Projeleri ile ilgili hazırlanan dosyalan teslim etti. Ön çalışma yapıldıktan sonra konut projeleri için yeniden bir araya gelineceğini belirten Çağlayan, TOKİ projelere onay verince uygulama başlayacağının müjdesini verdi. Çağlayan. 3 farklı TOKİ projesi için girişimlere başladıklarını. projelere onay çıktıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 


Anayurt 


Geri Dön