26 / 04 / 2024

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...



Geliştirdiği yazılım, servis ve ileri teknoloji ürünlerin dışında mühendislik hizmetleriyle de inşaat endüstrisinde fark yaratan Hilti, giderek büyüyen proje ölçeklerini ve karmaşık süreçleri çok daha efektif hale getirdi. Konuyla ilgili aktarılan detaylara göre, sertifika sahibi deneyimli Hilti mühendisleri ve teknik uzmanları, tasarımdan kuruluma ve bina yönetimine kadar her süreçte inşaat profesyonellerine adeta rehberlik ediyor. 

Hilti Türkiye den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti’nin mühendislik yetkinlik merkezleri ve proje yönetim ofisleri, özelleştirilmiş çözümlerle iş ortaklarına her konuda yardımcı olurken, şantiye destek uzmanları da teknik tavsiyeleri veriyor. 

Yaptığı açıklamada, tüm bunlara ek olarak web sitesinde bulunan zengin teknik içerikleri ve Ask Hilti çevrimiçi mühendislik platformuyla inşaat profesyonellerinin işlerini kolaylaştırdıklarını kaydeden Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, yapı üretim sürecinin her evresinde yer aldıklarını belirtti.


Geri Dön