24 / 04 / 2024

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.



İnşaat ve el aletleri sektöründe hizmet veren Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünyanın en prestijli araştırmaları arasında yer alan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 4. sırada yer aldı. 50-500 çalışan sayısı kategorisinde geçtiğimiz yıl 3. sırada yer alan Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olarak farkını yine ortaya koydu. Ekonomiye yarattığı katma değerin yanı sıra insan kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, çalışan odaklı yönetim anlayışıyla, insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip En İyi İşverenler sıralamasında 2014 yılında 9., 2013 yılında ise 12. sırada yer almıştı.


Great Place to Work’ün, kurum kültürü alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırmasında, çalışanların mevcut kurum kültürleri hakkındaki düşünceleri ve insan kaynakları uygulamalarının bütünü analiz ediliyor. Çalışanlarla yapılan ankette, şirketlerdeki güven algısı; güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu kriterlerine göre ölçülüyor. İyi sonuç alan şirketlerin çalışanları, o kurumda çalışmaktan gurur duyuyor. 34 yıldır Türkiye pazarında yer alan Hilti, merkez ofisi İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve  Adana  Bölge Müdürlüklerinde görev alan 250’ye yaklaşan çalışanı ile faaliyet gösteriyor.


İK’nın İLK’leri


Hilti Türkiye, insan kaynakları alanında pek çok ödül almış bir program olan The Hilti Way Kampı, üstün yetenekli çalışanlarına özel Uluslararası Yetenek Programları, Pizza ve Liderlik Etkinliği gibi program, uygulama ve etkinliklere sahip bulunuyor.


Hilti Türkiye, Hilti Global için bir yetenek havuzu ve önemli bir insan kaynağı gücü haline gelmeyi hedefliyor. Bu amaçla gerçekleştirilen Performans ve Stratejik İnsan Gücü Yönetimi süreçleri sonucunda Hilti Türkiye’deki yetenekli çalışanların META Bölgesi (Middle East, Turkey and Africa - Ortadoğu, Türkiye ve Afrika), Hilti Merkez (Lihtenştayn) ve benzeri diğer Hilti organizasyonlarına atamaları yapılıyor.


İstanbul Ataşehir’deki sıra dışı ve modern tarzıyla dikkat çeken ofisini çalışanlarının istekleri ve beklentileri doğrultusunda dizayn eden Hilti Türkiye’nin ofisi, Hilti Group içerisinde ilk ve tek durumunda. Ofiste Genel Müdür dahil kimsenin kendine ait odası yok. Çalışanların dinlenmeleri, eğlenmeleri ve sosyalleşmelerine olanak sağlayan geniş bir mutfak, oyun alanı, rekreasyon alanı, siesta odası, yeni anne bakım odası gibi alanlar yer alıyor.



Geri Dön