29 / 03 / 2024

Hızır Selimoğlu: Yeni Fikirtepe alışveriş caddelerinde dünya markalarını ağırlayacak!

Hızır Selimoğlu: Yeni Fikirtepe alışveriş caddelerinde dünya markalarını ağırlayacak!

İstanbul’un kentsel dönüşüm planında pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe, çarpıcı şehir planıyla yeni bir siluete bürünüyor. Yeni Fikirtepe alışveriş caddelerinde dünyanın en ünlü markalarına yer veriyor...



İstanbul’un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe, şehir planıyla yeni bir siluete bürünüyor. Fikirtepe’nin dönüşüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe’nin gelecekteki konumuna değindi.


Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi, Nişantaşı gibi  İstanbul  ’un çekim merkezileri arasında yerini alacak olan ‘Yeni Fikirtepe’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çalışmalarıyla planlı bir şekilde dönüşüme tabi tutuluyor.Bölgenin şehir planı kapsamında yer alacak geniş alışveriş caddeleri, Yeni Fikirtepe’yi 24 saat yaşayan ve dünya markalarını ağırlayacak elit bir nokta haline getirecek.


YENİ FİKİRTEPE’NİN GELECEĞİNE İNANIYORUZ


Selimoğlu Group ortaklığında, Yeni Fikirtepe’nin en gözde projelerinden Brooklyn Park’ı hayata geçiren ve toplamda 8 adada projeler geliştiren Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu; “Fikirtepe’de sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul genelindeki dönüşüm projeleri için örnek olacak. Bu bölgede geliştirilen her proje, Yeni Fikirtepe’nin geleceği için çok önemli. Fikirtepe, konumu itibariyle hali hazırda zaten değerli olan bir bölge. Yeni Fikirtepe, alışveriş caddeleri, konut blokları ve ofis alanlarıyla İstanbul’un en gözde yaşam alanı olacak. Bu nedenle Fikirtepe’nin dönüşümü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın doğrudan ilgilendiği bir konu.” dedi.


Geri Dön