23 / 04 / 2024

Hızır Selimoğlu kimdir

Hızır Selimoğlu kimdir

İstanbul’da hayatı felç eden trafik sorunu, konut almak isteyenlerin lokasyon seçimini artık doğrudan etkiliyor. Oturmak amaçlı konut almak isteyenler, trafikte zaman kaybetmemek için konut seçimlerinde ulaşım akslarına yakın bölgeleri tercih ediyor..

Hızır Selimoğlu: Yeni Fikirtepe alışveriş caddelerinde dünya markalarını ağırlayacak!

İstanbul’un kentsel dönüşüm planında pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe, çarpıcı şehir planıyla yeni bir siluete bürünüyor. Yeni Fikirtepe alışveriş caddelerinde dünyanın en ünlü markalarına yer veriyor...

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe için pişman değiliz!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi.

Fikirtepe alışveriş caddeleri ile dünya markalarını ağırlayacak!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu ve Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Yeni Fikirtepe’nin gelecekteki konumuna değindi.Fikirtepe alışveriş caddeleri ile dünya markalarını ağırlayacak.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de ruhsat sürecinde son aşamaya geldik!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Bu proje ile çok büyük bir deneyim kazandık. Her aşaması tüm ayrıntılarıyla planlanan dönüşümün ruhsat aşaması da hızla ilerliyor.

Kadıköy Fikirtepe'de sorunlar çözülemiyor!

İSTANBUL'da kentsel dönüşüm için pilot bölge seçilen Kadıköy Fikirtepe'de sorunlar bir türlü çözülemiyor. Selimoğlu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Süreç böyle devam ederse yakında Fikirtepe'de sosyal patlama olacak" dedi...

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de her ay 1 milyon lira kira veriyoruz!

Fikirtepe'de en çok adada anlaşma gerçekleştiren Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, "Evlerini boşaltıp kiraya çıkanlar için firma olarak 9 aydır her ay 1 milyona liraya yakın kira veriyoruz.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de yaşam başladığında metrekareler 17 bin TL'yi bulacak!

Hızır Selimoğlu, Fikirtepe2nin Türkiye'ye örnek olacağını, bugün metrekaresi 5 bin 500 ile 6 bin TL olan bölgede yaşam başladığında 16- 17 bin TL'lere talaffuz edileceğini vurguladı.

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için 1 milyon lira kira ödedik!

Selimoğlu Grup, İstanbul'da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Kadıköy Fikirtepe'de yaşanan gelişmeleri ve de bunun inşaat sektörüne olan etkilerini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenledi.

Hızır Selimoğlu kimdir?

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Peki Hızır Selimoğlu kimdir? İşte Hızır Selimoğlu'nun biyografisi...

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 

Yeni hız sınırı bugün başladı! Hız sınırı limiti kaç oldu?

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması bugünden itibaren yürürlüğe girdi. İşte tüm ayrıntılar… 

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

İngiliz inşaat sektörü hız kesti!

Açıklanan resmi verilere göre, İngiltere’de inşaat sektörünün büyümesi, tedarik zincirindeki kriz ve iş gücündeki yetersizlikler sebebiyle hız kesti.

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Hızır Selimoğlu kimdir Haberi

Hızır Selimoğlu kimdir

Özellikle oturmak amaçlı konut almak isteyenler, trafikte zaman kaybetmemek için konut seçimlerinde ulaşım akslarına yakın bölgeleri tercih ediyor. Bu özelliklere sahip ender semtlerden biri de Çengelköy. Arsa sıkıntısı nedeniyle bu bölgelerde sınırlı sayıda proje geliştirilebildiğine dikkat çeken Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri’nin bu trendi karşılayan bir proje olduğunu söyledi. Selimoğlu, doğa ile iç içe gelişen projedeki 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80’inin satıldığını açıkladı. Çengelköy’de ‘Sultan Makamı’ projesini geliştiren Peker Group’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker de, tarihi dokusuyla eski İstanbul’u hissettiren Çengelköy’de olmalarının işleri kolaylaştırdığını belirterek, “Bizim projemiz Sultan Makamı 67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerinde gelişiyor. 35 blok ve 79 bağımsız bölümden oluşuyor. Ara kat,...