26 / 04 / 2024

Holiday Inn İstanbul Airport ikinci yılını kutladı

Holiday Inn İstanbul Airport ikinci yılını kutladı

Bölgenin tek beş yıldızlı, İstanbul'un 10. Büyük oteli olan Holiday Inn Istanbul Airport ikinci yılını kurumsal müşterileri ile kutladı



Dün gerçekleşen kutlamada Kubilay Kan ve İstanbul Perkisyon grubu konuklara coşkulu dakikalar yaşattı. Geceye Galatasaraylı yıldız futbolcu Arda Turan , Oyunu Kenan Işık, iş adamları Sabri Özer, Şahin Özer, Mesut Parlak, Ali Çağatay, Turan Tuna  ve gazeteci Sevilay Yükselir gibi seçkin isimler katıldı.
 
Holiday Inn Istanbul Airport 2. Yıl pastasını otel çalışanlarıyla kesen  Genel Müdür Ömer Subaşı '' iki yıl gibi kısa bir sürede 300 bin misafiri ağırlayanının ve yüzlerce düğün ve toplantı organizasyonları  gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor'' belirtti. Gecede Denk Turizm  Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Ali Nahit Bozatlı misafirleriyle tek tek ilgilendi.
 
Elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu, Holiday Inn İstanbul Airport, konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve ruhunuzu dinlendiren Mandala Spa'da, iş adamalarının aradığı tüm gereksinimleri sunuyor. Business standartların en üst düzeyde tutulduğu otel, şehir ve  iş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor...
 
Holiday Inn Istanbul Airport, toplam 330 odadan oluşmakta. Holiday Inn Istanbul Airport, ileri teknoloji ve yüksek standartlara sahip, farklı ebatlarda bölünebilen 5 Turkuaz Toplantı salonu; 2 boardroom'u, tam donanımlı iş merkezi ve ikiye bölünebilen İstanbul Balo Salonu ile 10 kişiden 1200 kişiye kadar davet ve toplantılarınıza ev sahipliği yapabiliyor.
 
Holiday Inn Istanbul Airport; 5 yıldız standardıyla, İstanbul TEM otoyolunun Basın Ekspres yoluna bağlantı noktasında bulunuyor. Atatürk Olimpiyat Stadı Sultanahmet, İstanbul Boğazı ve en önemlisi Havalimanı'na olan yakınlığı ile merkezi bir konuma sahip olan Holiday Inn Istanbul Airport; konuklarına rahatı, konforu ve huzuru beraberinde sunuyor.

Geri Dön