19 / 04 / 2024

Hollanda basını Alanya turizmini anlatacak!

Hollanda basını Alanya turizmini anlatacak!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve de turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.



Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.

 

Her yıl yaklaşık 100 bin kişi tarafından ziyaret edilen Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Faik Melih Kaptanoğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Sipahioğlu ve Elvan Güneş temsil etti. Altı gün süren fuar boyunca yapılan görüşmeler sonucunda değerlendirmede bulunan ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Güneş, şunları kaydetti:

“ALANYA AVANTAJLI”

Avrupa ve İskandinav pazarındaki daralmanın kapatılması zor değil. Sezonun gidişatını belirleyecek olan Rus pazarının durumu mart ayında netleşecek. Alanya bu pazarda diğer bölgelere nazaran daha avantajlı görünüyor.

“YABANCI BASIN ALANYA’DA AĞIRLANACAK”

Alanya’nın basın yoluyla tanıtımını çok önemsiyoruz. ATV Europe TV kanalına özel Alanya röportajı vererek önemli bir tanıtım gerçekleştirdik. “Bir şeyi iyi anlatabilmek için önce yaşamak lazım” mantığıyla hareket ederek tirajı yüksek, kadın, gençlik, ve turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan bir grup basın mensubunu Alanya’da 4-5 gün boyunca konaklatmak için görüşmeler yaptık. Gazipaşa-Alanya Havalimanı, tarihi yerler, sportif ve sosyal aktiviteler ve dezavantajlı misafirler için Alanya Engelsiz Plajı’nı fuar boyunca ön plana çıkardık.



Geri Dön