19 / 04 / 2024

Home Aves fiyat listesi!

Home Aves fiyat listesi!

Firma: Kavi Yapı

Proje: Home Aves

Home Aves fiyat listesi 'ne göre projede bulunan dairelerin fiyatı minimum 137 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Home Aves fiyat listesi ile ilgili olarak projenin satış ofisini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz...




Kavi Yapı imzası taşıyan  Home Aves  projesi İstanbul-Bağcılar Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Satış süreci devam eden Home Aves projesinde bulunan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak inşa edilmiş durumda. 


Home Aves projesinde toplam 191 adet daire mevcut durumda. Home Aves projesinin içerisinde yer alan dairelerin alan büyüklüğü 40 metrekareden başlıyor, 172 metrekareye kadar yükseliyor. Home Aves fiyat listesi 'ne göre projedeki fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor. Home Aves fiyat listesi 'nin detayları şöyle: 


Home Aves fiyat listesi!


Home Aves fiyat listesi: 


Stüdyo daireler 137 bin TL'den, 

1 oda 1 salon daireler 169 bin TL'den, 

2 oda 1 salon daireler 249 bin TL'den, 

3 oda 1 salon daireler ise 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Home Aves fiyat listesi ile ilgili detaylar için projeye satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. Home Aves ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle:


Home Aves ödeme planı 'na göre daire için en az yüzde 25 oranında peşinat ödeniyor ve  kalan miktar için banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Home Aves projesinde daireler sahiplerine 2013-Aralık ayında teslim edilecek. 


Home Aves fiyat listesi!


Home Aves nerede? 

Home Aves açık adres: Evren mahallesi, Gülbahar Caddesi, Çakır sokak No:1 Güneşli / Bağcılar - İSTANBUL


Telefon: 0212 503 28 37

Web adresi: www.homeaves.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön