20 / 04 / 2024

Hometown Şile'de 119 bin TL'ye! Yeni proje!

Hometown Şile'de 119 bin TL'ye! Yeni proje!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Hometown Şile

Eyfel Yapı Hometown Şile projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor...




Eyfel Yapı, gayrimenkul projeleri geliştirmek ve geliştirilen projelerin inşaatlarını yapmak üzere, 2011 yılında faaliyete geçti. Beykoz Riva’da inşaatı devam eden Türkiye’nin ilk Aile ve Çocuk kasabasının yatırımcılığını üstlenerek 136 adet lüks dairelik projenin yapımına başladı. çeşitli aktivite alanlarıyla donatılan projenin Nisan 2014 tarihinde tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca  Eyfel Yapı  Bodrum Gümüşlük'te 54 Lüks konuttan oluşan Bodrummandalin Projesini de hayata geçirdi. Şimdi Eyfel Yapı  Hometown Şile  projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu  yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor. Hometown Şile, Karadenizin yemyeşil doğasını geleceğin çocuklarının ciğerlerine bol bol oksijen çekmesi için yardım ediyor. 


Hometown Şile ile Karadenizin nesilden nesile aktarılan doğa ile birlikte yaşanılan ev kültürü modern ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda sentezleniyor. Hometown Şile'de konutların büyüklüğü 63 metrekare olarak inşa ediliyor. Eyfel Yapı Hometown Şile projesinde konut fiyatları 119 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ’’Hometown Şile’’ projesinde lansmana özel ve sınırlı sayıda 2+1 Villa evler 119.000 TL fiyatıyla satışa sunulacak. Proje Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek.


Hometown Şile'de, barbekü alanı, fotoğrafçılık kulübü, şömine başı kütüphane, resim atölyesi, sinema odası ve DVD kulübü, santranç köşesi, zen göleyi, ahşap çocuk köyü ve açık havuz gibi sosyal donatılar alıcılarına sunuluyor.


Hometown Şile adres: Meşrutiyet Köyü Şile - İSTANBUL



Hometown Şile de 119 bin TL ye! Yeni proje!



Hometown Şile de 119 bin TL ye! Yeni proje!




Hometown Şile iletişim!

Telefon: 0212 294 04 65

Web: http://www.hometownsile.com/



projeye sor



Geri Dön