25 / 04 / 2024

hometown şile nedere

hometown şile nedere

Eyfel Yapı Hometown Şile projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor...

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Şile Hometown villalarında 24 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Şile Hometown villaları 49 bin TL peşinatla!0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Şile Hometown projesinde 0 faizle! 49 bin TL peşinatla!

63 metrekarelik 2 oda 1 salon villalardan meydana gelen Şile Hometown projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede 49 bin TL'lik peşinatla villa sahibi olunuyor.

Hometown Şile'de 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile'de faizsiz ödemelerle! 49 bin TL peşinatla villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Hometown Şile'de peşinatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hometown Şile'de 2+1 villalar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı'nın, Şile Meşrutiyet Köyü'nde yer alan Hometown Şile projesi kapsamında inşaatı tamamlanmak üzere olan 48 adet villanın teslimatının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan villalar için 49 bin TL kadar peşinat ödemesi yapılıyor. Projede villaların alanları 63 metrekare tasarlandı.

Hometown Şile'nin kaba inşaatı tamam!

Halil Suner, Mimar Ayşegül Suner tarafından Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi verdi. Projede konut teslimleri 2015 yılı içerisinde başlayacak..

Eyfel Yapı Riva Hills'i hayata geçiriyor!

Eyfel Yapı, Kidstown Riva ve Hometown Şile'den sonra yeni projesi Riva Hills'i hayata geçirdi. 86 villadan oluşacak projede metrekare satış fiyatları 3.950 TL'den başlayacak.

Eyfel Yapı'dan yeni proje: Riva Hills!

Eyfel Yapı Kidstown Riva ve Hometown Şile ' den sonra yeni projesi Riva Hills ' i hayata geçirdi. Metrekare 3.950 TL ' den başlayacak...

Riva Hills'te 0 faiz imkanıyla! 2016'da teslim!

Eyfel Yapı yeni projesini hayata geçirdi. Firma, Kidstown Riva ile Türkiye'de ilk kez uygulanan aile ve çocuk kasabası konseptinin ve Şile'de gerçekleştirdiği köye dönüş projesi Hometown Şile'nin ardından yeni projesi Riva Hills için start verdi

hometown şile nedere Haberi

hometown şile nedere


Eyfel Yapı, gayrimenkul projeleri geliştirmek ve geliştirilen projelerin inşaatlarını yapmak üzere, 2011 yılında faaliyete geçti. Beykoz Riva’da inşaatı devam eden Türkiye’nin ilk Aile ve Çocuk kasabasının yatırımcılığını üstlenerek 136 adet lüks dairelik projenin yapımına başladı. çeşitli aktivite alanlarıyla donatılan projenin Nisan 2014 tarihinde tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca Eyfel Yapı Bodrum Gümüşlük'te 54 Lüks konuttan oluşan Bodrummandalin Projesini de hayata geçirdi. Şimdi Eyfel Yapı Hometown Şile projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu  yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor. Hometown Şile, Karadenizin yemyeşil doğasını geleceğin çocuklarının ciğerlerine bol bol oksijen çekmesi için yardım ediyor. 


Hometown Şile ile Karadenizin nesilden nesile aktarılan doğa ile birlikte yaşanılan ev kültürü modern ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda sentezleniyor. Hometown Şile'de...