20 / 04 / 2024

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Hometown Şile

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan villalar için 49 bin TL kadar peşinat ödemesi yapılıyor. Projede villaların alanları 63 metrekare tasarlandı.



Şile'de hayata geçirilen Hometown projesi,  Eyfel Yapı  tarafından yükseliyor. 48 villadan meydana gelen  Hometown Şile  projesinde villa alanları 63 metrekare olarak tasarlandı. 


Hometown Şile'de yer alan villa seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Hometown Şile projesinde yer alan villaların peşinatları 49 bin TL'den başlıyor. 


Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yer alan Hometown Şile projesinde toplam konut alanı da 2500 metrekare olarak belirlendi. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Hometown Şile projesinde arsa alanı ise 7 bin metrekare olarak belirlendi. 


Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Hometown Şile projesinin sosyal alanlarında hobi bahçeleri, kütüphane, DVD kulübü, sinema alanları, satranç köşesi, barbekü alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com


projeye sor



Geri Dön