27 / 04 / 2024

Hometown Şile ödeme koşulları

Hometown Şile ödeme koşulları

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile'de faizsiz ödemelerle! 49 bin TL peşinatla villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Hometown Şile'de peşinatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hometown Şile'de 2+1 villalar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı'nın, Şile Meşrutiyet Köyü'nde yer alan Hometown Şile projesi kapsamında inşaatı tamamlanmak üzere olan 48 adet villanın teslimatının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan villalar için 49 bin TL kadar peşinat ödemesi yapılıyor. Projede villaların alanları 63 metrekare tasarlandı.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Bloomberg'ten Türkiye ile ilgili çok konuşulacak doğalgaz iddiası

Bloomberg, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile görüşerek doğalgazda indirim ve TL ile ödeme isteyecek.

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

İran, kripto para ticaretine yönelik önemli bir düzenleme yaptı. İthalat için Bitcoin ve kripto para birimleri ile ödeme çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edecek mi?

E-ticaret alanında faaliyet gösteren Amazon Bitcoin ile ödeme kabul edeceği iddialarını yalanladı. 

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Prava Kartal ödeme şekilleri!

Prava Kartal ödeme şekilleri kapsamında 60 ay firma finansmanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul Kartal'da iki blok olarak hayata geçirildi...

Kartal Moment İstanbul 2017 ödeme ve fiyat bilgisi!

Moment İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Projede yüzde 1 vade farkı ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor...

Kira gelir vergisi 2. taksit kredi kartı ile ödeme!

Taşınmaz malını kiraya vererek geçtiğimiz sene gelir elde eden kimseler Temmuz ayında verginin 2. taksitini ödüyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti kredi kartı ile nasıl ödenir?

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Hometown Şile ödeme koşulları Haberi

Hometown Şile ödeme koşulları

Eyfel Yapı Hometown Şile projesi'nde villa seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 48 villadan meydana gelen Hometown projesi'nde villa alanları ise 63 metrekare olarak belirlendi.


3 bin metrekarelik inşaat alanına üzerinde yükselen Hometown Şile, 7 bin metrekare arsa alanına sahip.


Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Eyfel Yapı Hometown Şile projesinin konut alanı da 2500 metrekare olarak belirlendi. 



Sosyal alanları arasında hobi bahçeleri, kütüphane, satranç köşesi, barbekü alanları, DVD kulübü, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor.


Eyfel Hometown Şile Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede bulunuyor.


Peşinatların 49 bin TL'den başladığı Hometown Şile'de fiyatlar ise 149 bin ile 169 bin arasında değişiyor. Projede ayrıca faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04...