26 / 04 / 2024

Honda Jazz e:HEV fiyatları bu ay değişmedi! Kasım rakamlarıyla satışta! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda Jazz e:HEV fiyatları bu ay değişmedi! Kasım rakamlarıyla satışta! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda Jazz e:HEV bu ay zamlanmadı. Honda Jazz e:HEV fiyatları Kasım ayı ile aynı kaldı. Peki Honda Jazz e:HEV Aralık fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Honda Jazz e:HEV kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...



Honda'nın B segmentindeki temsilcisi Honda Jazz e:HEV, sorunsuz bir hibrit sürüş deneyimi sunabilmek için 3 farklı sürüş modu ile üretildi. Kendine özgü çizgileri ve fonksiyonelliği, dış tasarımındaki dikkat çekici çizgileri, özgün ön ızgarası ile dikkat çeken Honda Jazz e:HEV, 2 farklı versiyona ve 3 farklı renk seçeneğine sahip. 

Honda Gelişmiş Jazz, gün ışığı beyazı, kozmik gri ve kristal kırmızı renk seçeneklerine, Honda Sportif Jazz Crosstar da gün ışığı beyazı, kristal kırmızı ve okyanus mavisi renk seçeneklerine sahip. 

Yenilenen hibrit deneyimi ile sürücülere yeni hisler yaşatırken; yeni tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. 

Ön camı sürüş sırasında sürücünün yolu kolaylıkla takip etmesi için panoramik olarak tasarlanan Honda Jazz e:HEV, yeni nesil tasarıma sahip ergonomik ön koltukları ve geniş diz mesafesi ile yolculuk konforunu da katlıyor. 

Honda Jazz e:HEV fiyatları bu ay değişmedi! Kasım rakamlarıyla satışta! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni 7 inç dijital gösterge ile 9 inç Honda Connect dokunmatik multimedya ekranının yer aldığı araç, kendine özgü çizgileri ve fonksiyonelliği, dış tasarımındaki dikkat çekici çizgileri, özgün ön ızgarası ile göz dolduruyor. 

Aracın, arka koltukları dik konumdayken 304 litre olan bagaj hacmi, koltukların katlanmasıyla 1205 litreye kadar ulaşıyor. Uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit koruma destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, çarpışma hafifletici fren sisteminin yer aldığı Jazz e:HEV, sürüş güvenliğini üst seviyeye taşıyor. 

HONDA JAZZ E:HEV 100 KM'DE NE KADAR YAKIT TÜKETİYOR? 

Honda Jazz e:HEV 0'dan 100 kilometre hıza 9.5 saniyede erişebiliyor. 

Yeni Honda Jazz’ın 109 PS (80kW) sistem gücü ve 253 Nm tork üretimi etkileyici bir performans sunarken; 100 kilometrede 4,5 litre yakıt tüketiyor. 

Peki Honda Jazz e:HEV Aralık fiyatları ne kadar oldu? En ucuz Honda Jazz e:HEV kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön