25 / 04 / 2024

Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Honda, yeni yüzde 100 elektrikli SUV modeli Prologue'u bugün resmi olarak meraklılarına tanıttı. 2024'te satışa sunulması beklenen yeni modeli Honda Prologue, markanın Kuzey Amerika pazarındaki ilk elektrikli SUV aracı da olacak.



 

Honda’nın Prologue adını taşıyan yeni elektrikli aracının tasarımını nihayet gösterdi. Prologue tasarımı itibarıyla Honda’nın piyasadaki CR-V ve HR-V gibi SUV modellerinden çok da fazla uzaklaşmıyor. İlk defa elektrikli araç satın alacak olanlara ulaşmayı hedefleyen Japon otomotiv devinin risk almamayı tercih ettiği de söylenebilir.

Prologue modeli teknolojik açıdan oldukça zengin bir araç olacak. İç kabine dair tüm detaylar paylaşılmasa da, 11 inç büyüklüğünde dijital gösterge ile 11.3 bilgi ve eğlence ekranının araçta olacağı belirtildi. Buna ek olarak ise akıllı cihazlar da USB-C girişiyle otomobile bağlantı kurabilecek.

Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle sunulacak olan otomobilde WiFi bağlantı noktası modu da mevcut olacak. Dokunmatik ekranın tüm ön döşü işgal etmeyeceği Prologue’da teknolojinin belirgin bir yer tutacağı da çok rahatlıkla söylenebilir. Honda’nın pratiklik noktasına öncelik vermesi bu tercihin başlıca nedenlerinden biri olarak öne çıkıyor.


Geri Dön