26 / 04 / 2024

Trabzonspor'un yeni stadının betonarme yapısı ortaya çıktı!

Trabzonspor'un yeni stadının betonarme yapısı ortaya çıktı!

TRABZONSPOR'UN geleceğini ciddi anlamda ilgilendiren Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Deniz doldurularak kazanılan alanda kazık çakma işleminin ardından stadın kaba inşaatının bir kısmı ortaya çıktı...



TRABZONSPOR'UN geleceğini ciddi anlamda ilgilendiren Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Deniz doldurularak kazanılan alanda kazık çakma işleminin ardından stadın kaba inşaatının bir kısmı ortaya çıktı. 


40 bin 61 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak yeni stadyumun ise büyük bir olasılıkla Mayıs 2015'te tamamlanması bekleniyor. Fiziki konumu sebebiyle inşaatında bazı zorluklar oluşabilecek olan Akyazı Projesi ile Başbakan Erdoğan'ın bizzat ilgilenmesi ise stadyumun bir nevi sigortası konumunda.


İsim hakkına teklif var BORDO-mavililer yeni stadına henüz kavuşmamış olmasına rağmen 3 büyük firma, stadyumun isim hakkı için Trabzonspor'un kapışım çaldı. Yönetim ise stadyumun isim hakkı için aceleci davranmayı düşünmezken, en iyi teklifi değerlendirmeyi planlıyor. İnşaat aşamasında dahi takıma gelir kaynağı yaratma ortamı hazırlayan stadyumun açılışıyla beraber kulübün önemli bir refah seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. 


TRABZONSPOR'UN Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'nın kardeşi Arnaud Zokora ve bir arkadaşı Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Beşirlispor'a imza atıyor. Bir süredir Beşirlispor'la idmana çıkan ZoL kora'nın kardeşi teknik heyetin beğenisini topladı ve transferine vize verildi. Zokora'mn kardeşi Arnaud hücuma dönük kanat olarak görev yapıyor. 




Geri Dön