19 / 04 / 2024

Horizon Point Bodrum Evleri'nde şehrin kalabalığından uzaklaşıyorsunuz!

Horizon Point Bodrum Evleri'nde şehrin kalabalığından uzaklaşıyorsunuz!

Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşmak, Bodrum’un eşsiz doğasıyla buluşmak isteyenler Horizon Point Bodrum ile tanışıyor.



Point İnşaat tarafından Türkiye’nin en gözde tatil bölgesi Bodrum’da hayata geçirilen Horizon Point Bodrum, sofistike ve modern yaşam tarzını benimseyenlere lüks yaşamın kapılarını açıyor. Kişiye özel iç mimari düzenlemesi, akıllı ev sistemi teknolojisiyle donatılan, terasları kolonsuz, evlerin içi ise yatay kolon kullanılarak inşa edilen Horizon Point Bodrum evleri, yeni sahiplerini bekliyor. 


4 bin 500 metrekare alana konumlandırılan projede, her biri iki katlı toplam yedi blok bulunuyor. İki dubleks, on flat ve bir tripleksten oluşan, terasları dahil ortalama büyüklüklerinin 175 ile 185 metrekare arasında tasarlandığı Horizon Point Bodrum evlerinde, ek olarak bazı dairelerde 28 metrekarelik müştemilatlar da bulunuyor. Evlerin içinin yatay kolon kullanılarak inşa edilen Horizon Point Bodrum evleri, evin içerisinde bütün bir görünüm yaratırken odaların boyutlarında istediğiniz değişikliği yapmanıza olanak sağlıyor.


Kolonsuz Bina İskeleti Teknolojisi ile Eşsiz Bodrum Manzarası

İhtişamdan vazgeçemeyenler için dikkat çekici detaylara sahip Horizon Point Bodrum evlerinin teraslarında Bodrum’un eşsiz deniz, kale ve marina manzarasının keyfini çıkarmak için kolonsuz bina iskeleti teknolojisi kullanıldı.  Yedi yıldızlı bir spa merkezinde bulunan buhar odası, masaj odası, şok duşlar ve fitness center ve iç- dış lokal alanlarıyla tasarlanan Horizon Point Bodrum, site sakinlerinin ihtiyacı olan her türlü konforu sunuyor.


Dört mevsim Bodrum deneyimini yaşayacağınız Horizon Point Bodrum evleri ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız.



Geri Dön