20 / 04 / 2024

Hotpoint-Ariston'da ankastre set 999 TL!

Hotpoint-Ariston'da ankastre set 999 TL!

Hotpoint-Ariston'da fırın,ocak ve dekoratif davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set 999 TL'ye sizin olabilir



HOTPOINT-ARISTON ÜÇLÜ ANKASTRE SET İÇİN İKİ GÜNE ÖZEL ŞOK FİYAT KAMPANYASI

Tüketici dostu Hotpoint-Ariston avantajlı yaz kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Hotpoint-Ariston elektronik saatli multifonksiyon fırın, 4 adet standart gazlı bekli ocak ve dekoratif davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set 2-3 Temmuz tarihlerinde 1.993 TL yerine sadece 999 TL'ye sizin olabilir.

Tasarımlarıyla dikkat çeken, ileri teknoloji ürünleriyle her zaman yüksek performansı garanti eden beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Hotpoint-Ariston görülmemiş yaz kampanyalarıyla yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. FB 83.1 IX/HA model elektronik saatli multifonksiyon fırın, PH 640 MS IX/HA model 4 adet standart gazlı bekli ocak ve HE 60 T IX/HA model dekoratif davlumbazın bir arada sunulduğu üçlü ankastre sete 2-3 Temmuz tarihlerinde normal fiyatından 994 TL daha az ödeyerek 999 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Tüketici ihtiyacına yönelik çözümler sunan Hotpoint-Ariston, elektronik saat, 7 farklı pişirme programı, aynı anda 3 seviyede pişirme imkanı ile donatılmış “FB 83.1 IX/HA” model A enerji sınıfı multifonksiyon ankastre fırınıyla kullanıcısına hem zaman kazandırıyor hem enerji tasarrufu sağlıyor. Setin bir diğer ürünü PH 640 MS IX/HA model ankastre ocak ise, önde konumlandırılmış düğmeler, eşkenar dörtgen formunda düzenlenmiş 4 adet gazlı bek, gaz emniyet sistemi ve tek elle elektronik ateşleme sistemi ile son derece ergonomik bir ürün. Setin üçüncü ürünü HE 60 T IX/HA model dekoratif davlumbaz, mekanik kontrol düğmeleri, 3 kademeli güç ayarı ve 400m3/saat serbest emiş kapasitesi ile mutfağınızdaki havayı değiştiriyor.
 
Hotpoint-Ariston üçlü ankastre set, mutfağınıza fonksiyonellik, ergonomi ve estetik getirmeyi bekliyor. Sadece, iki günlük kampanya dahilinde 999 TL'ye satın alabileceğiniz Hotpoint-Ariston üçlü ankastre setin sizin olması için tek yapmanız gereken 2-3 Temmuz tarihlerinde bir Hotpoint-Ariston yetkili satıcısına uğramak. Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Indesit Company hakkında

Indesit Company, Avrupa'nın ikinci büyük solo ve ankastre ev aletleri üreten kuruluşu. Çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, fırın ve ocak üretimi ve satışında önemli bir konumda yer alıyor. İtalya, İngiltere, Rusya, Portekiz, Romanya, Bulgaristan ve Ukrayna'da pazar lideri olan Indesit Company, Fransa, Polonya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Yunanistan'da da pazarın önemli aktörlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Hâlen Yönetim Kurulu Başkanı olan Vittorio Merloni tarafından 1975'te kurulan şirketin hisse senetleri, 1987'den bu yana Milano Borsası'nda işlem görüyor. Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtès ana markalarından oluşan Indesit Company, 2009 yılında “2,6 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company'nin dünya çapında 16 üretim tesisi, (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye) 24 ticari şubesi ve 16 bin çalışanı bulunuyor.


Geri Dön