19 / 04 / 2024

HOTSTOP, Bursa'da şube açtı!

 HOTSTOP, Bursa'da şube açtı!

HOTSTOP, Bursa’daki ilk metro istasyonu şubesini Osmangazi Metro İstasyonunda hizmete açarak bir ilke imza attı



Bursa’da önümüzdeki 4 ay içinde 20’ye yakın şube açmayı hedefleyen HOTSTOP, Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile iki yıl içinde otuzun üzerinde şube açmış oldu.


TURYAP ile yaptığı işbirliği ile yakında metropollerdeki caddelere, parklara ve metro istasyonlarına girmeye hazırlanıyor. 


CORNER kategorisindeki HOTSTOP’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri  ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.


HOTSTOP Mobil Kafelerindeki Teknolojik Üstünlükler 


•HOTSTOP’lardaki tüm satış ve sipariş yönetimi uzaktan izlenebiliyor ve yönetiliyor. Operasyon ekipleri tüm verilere ellerindeki akıllı telefonlarla canlı olarak ulaşabiliyor.

 

•HOTSTOP Mobil Kafesinin üst tarafında çok uzaklarından okunabilen yeni jenerasyondijital kayan yazı portalı vardır. Internet ortamında sağlanandata servisleri ile güncel Dünya ve Türkiye haberleri, borsa-döviz bilgileri, maç sonuçları, hava-yol durumu bilgileri metropol insanı ile canlı olarak buluşuyor. 


•Bir HOTSTOP Mobil Kafesinin içinde standart bir uluslararası kafeden alabileceğiniz tüm ürünlerin hazırlanmasını sağlayan ekipmanlar mevcut. HOTSTOP’larda mikrodalga fırından otomatik kahve&çay makinalarına, blenderlardan bulaşık makinasına, panini fırından buz makinasına, klimasından su arıtma sistemlerine aklınıza gelebilecek tüm ekipmanlar mevcut. Yerleşik kamera ve alarm sistemleri, led tabanlı aydınlatma sistemleri ve otomatik pis-temizsu sistemleriyle emsalsiz bir teknoloji noktası konumunda. 




Geri Dön