29 / 03 / 2024

HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbitirgiç tarafından kuruldu.



HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbitirgiç tarafından kuruldu.


HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

DEKORASYONmesinde yazılı olan işler. a- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu,liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak. b- Mimarlık, mühendislik inşaat ve müteahhitlik faaliyetleri,mühendislik, mimarlık hizmetleri, müşavirlik etüt işleri yapmak, yaptırmak, hem kendi maksat ve gayesi için, hem de başkalarının taleplerini karşılamak üzere her türlü plan, proje çizmek, çizdirmek fizibilite raporları hazırlamak, projeleri ve etütleri hazırlamak hazırlatmak, projeleri ve etütleri yapmak, yaptırmak, çizmek, metraj işlerini yapmak, montaj işlerini yapmak, taahhüt etmek, haritacılık yapmak, müşavirlik, komple proje yönetimi, araştırma ve teknik kontrollük yapmak, ihale dosyası tanzim ermek. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön