29 / 03 / 2024

HRN Dekorasyon İnşaat iletişim

HRN Dekorasyon İnşaat iletişim

HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbitirgiç tarafından kuruldu.

Newest For Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newest For Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Alnafış tarafından kuruldu.

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı Orhan Çevik tarafından kuruldu.

Avlu Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Yapı Malzemeleri Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Öksüz tarafından kuruldu.

Oro Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oro Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gül Kıvrakdal tarafından tarafından kuruldu.

UKS Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UKS Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altunkaynak tarafından kuruldu.

Aja Dekorasyon İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Dekorasyon İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rençber tarafından kuruldu.

SBS Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SBS Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bozuk tarafından kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yüksekten ve Jiyan Berk Alpaslan ortaklığında kuruldu.

HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbitirgiç tarafından kuruldu.

DN Designs Dekorasyon İnşaat Emlak İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

DN Designs Dekorasyon İnşaat Emlak İthalat ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Dana El Najjar tarafından kuruldu.

Artmix Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Artmix Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samer Mahmud, Mhd Zaher Mahmoud ve Muhammed Said Abbar ortaklığıyla kuruldu.

Fbs Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

HRN Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

HRN Dekorasyon İnşaat iletişim

HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbitirgiç tarafından kuruldu.


HRN Dekorasyon İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

DEKORASYONmesinde yazılı olan işler. a- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu,liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü...