23 / 04 / 2024

HSBC konut kredisi faiz indirimine gitti!

HSBC konut kredisi faiz indirimine gitti!

HSBC Bank en yüksek konut kredisi faiz oranını kullandıran bankayken konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti…



HSBC Bank yüzde 2.99 oranı ile en yüksek konut kredisi faiz oranı kullandıran banka durumundayken bugün konut kredisi faiz indirimi gerçekleştirdi. HSBC Bank güncel olarak yüzde 2.8 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

HSBC Konut Kredisi Özellikleri

1.    Tamamı bitmiş konut alımlarınızda, en az 5.000 TL olmak koşulu ile kullanılabilir.

2.    Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin maksimum yüzde 80'ini konut kredisi olarak kullanılabilir.

3.    Maksimum vade 120 aydır.

4.    Uygun faiz oranı ve kefilsiz kredi kullanma avantajlarının yanı sıra, "erken ödeme", "ara ödeme" ve otomatik ödeme kolaylığından yararlanılabilir.

5.    Talep olması durumunda, Kredili Hayat Sigortası ile ecelen/kaza sonucu yaşam kaybı, tam ve daimi maluliyet risklerine karşı güvence sağlanmakta ve riskin gerçekleştiği andaki kredi borcu teminat altına alınmaktadır.

6.    Tüm kredi vadesi boyunca geçerli olacak şekilde, tek seferde ve düşük tutarda sigorta prim ödemesi avantajından yararlanılabilir.

HSBC Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; HSBC güncel olarak 120 ay vadeye kadar konut kredisi ürünlerinde yüzde 2.80 faiz oranı uyguluyor. HSBC’den 100 bin TL tutarında 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler 2 bin 900 TL olurken, toplam geri ödeme miktarı 348 bin 680 TL’ye denk geliyor.


 


Geri Dön