26 / 04 / 2024

Anadolubank konut kredisi faiz indirimine gitti!

Anadolubank konut kredisi faiz indirimine gitti!

Bankalar arasında en yüksek konut kredisi faiz oranını kullandıran Anadolubank konut kredisi faiz indirimine gitti. İşte Anadolubank’ın güncel konut kredisi faiz oranları...



Anadolubank 23 Kasım itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Anadolubank konut kredisi faiz oranlarında indirim gerçekleştirene kadar en yüksek konut kredisi faiz oranı kullandıran bankaydı. Anadolubank 60 aya kadar vadelerde yüzde 2.9, 61 -120 ay arası vadelerde ise yüzde 3 faiz oranı kullandırıyordu.

Anadolubank Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Anadolubank güncel olarak 60 aya kadar vadelerde yüzde 2.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Anadolubank vade süresi 60 ay ile 120 ay arasına çıktığında ise yüzde 2.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırımı yapıyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre, Anadolubank’ın faiz indiriminden sonra en yüksek konut kredisi faiz oranı yüzde 2.99 oldu. Anadolubank, DenizBank ve HSBC yüzde 2.99 ile en yüksek konut kredisi faiz oranını sunan üç banka oldu.

Anadolubank Konut Kredisi Hesaplama

Anadolubank’tan 120 ay vadeli 100 bin TL tutarında konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 3 bin 80 TL oluyor. Kredi sonunda toplam geri ödeme mktarı ise 369 bin 600 TL ye denk geliyor.


Geri Dön