19 / 04 / 2024

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.



Temmuz ayından bu yana emekli maaş promosyonlarıyla gündemden düşmeyen bankalar, kış aylarının yaklaşmasıyla ihtiyaç kredilerinde yaptıkları kampanyaları açıklıyor.

HSBC’de ihtiyaç kredi çekmek isteyen müşterileri için bir kampanya haberi duyurdu. HSBC’nin açıkladığı bu ihtiyaç kredisi kampanyasında özel faiz oranı imkanı sunulurken, kredi taksitleri de sabit tutuluyor.

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

Peki, HSBC özel faizli ihtiyaç kampanyasının detayları nelerdir?

HSBC’nin bu ihtiyaç kredi kampanyasından bankanın, Advance ve HSBC Premier müşterileri yararlanabiliyor.

Advance müşterisi olmak için, bankada en az 100.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin, HSBC Premier müşterisi olmak için, bankada en az 250.000 TL veya muadili cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin bulunması yeterlidir.

Kampanyadan yararlanmak için kredi kullandırımı sırasında Advance veya HSBC Premier müşteri olunması gerekmektedir. Kredi tahsis ücreti tüm vadelerde ve tutarlarda sabit yüzde 0,5 + BSMV’dir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön