20 / 04 / 2024

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Google hizmetlerinden yararlanamayan Huawei akıllı telefonlar için yeni bir yöntem var. Bu yöntem sayesinde Google uygulamalarını kullanabilirsiniz.



ABD'nin Huawei'yi 2019'da kara listeye almasından bu yana Çinli şirketlerin Google hizmetlerini kullanması yasaklandı. Şirketin telefonları Android işletim sisteminden güç alıyor ancak Play Store gibi Google hizmetlerinden yoksun. Bir Huawei telefon satın aldıysanız, bu hizmetleri harici olarak yüklemeniz gerekecektir. Bu yazıda, Google hizmetlerini Huawei akıllı telefonunuza kurmanın yeni bir yolunu hazırladık.

Huawei Nova Y70 ve Huawei Nova Y90'a indirim! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...Huawei akıllı telefonları Google uygulamalarını yüklemenin yeni yolu ‘GBox’

Huawei, 2019'dan beri yasaklı ama kullanıcı tabanı sayesinde ayakta kaldı. Şirketin oldukça geniş bir kullanıcı tabanı var. Huawei kullanıcılarının yorumlarına bakarsanız diğer telefonları kullanmanın çok zor olduğunu söylediklerini görürsünüz.

Huawei, kamera gibi birçok özelliği ve eski telefonları yavaşlatmaması nedeniyle büyük ilgi topladı. Tüm bu etkenler Huawei kullanıcılarını diğer telefonları kullanmak konusunda isteksiz hale getiriyor. Ancak pek çok kişinin başka markalara geçtiğine şüphe yok. Bununla birlikte, yeni Huawei akıllı telefonlarından birini satın alan birçok kullanıcı da var. Bu telefonlarda Google hizmetleri yoktur.


Geri Dön