27 / 04 / 2024

Hukukçular Towers satışa çıktı!

Hukukçular Towers satışa çıktı!

Hukukçular Towers, "Adalet yerini buldu!" sloganıyla bugün satışa çıktı



Kılıçoğlu İnşaat ve Delta Yapı ortaklığıyla Kartal Adliye Sarayı'na 50 metre uzaklıkta inşaatına başlanan Hukukçular Towers, "Adalet yerini buldu!" sloganıyla bugün satışa çıktı.

7 bin 90 metrekarelik alanda toplam 32 bin 964 metrekare inşaat alanına sahip olan Hukukçular Towers'ta 208 home ofis ve 30 mağazayı içeren 20 katlı 2 blok yer alıyor. Hukukçular Towers konutlarında alanları 75, 80, 145 ve 290 metrekare olan 4 tip home ofis bulunuyor. Hukukçular Towers evlerinde teslimlerin Mayıs 2012'de yapılması planlanıyor.

Hukukçular Towers'ta  renkli görüntülü interkom sistemi sayesinde daire sahipleri monitör üzerinden güvenliği direkt olarak arayabilecek, misafirler güvenlik üzerinden daire ile görüşebilecek. Acil durumlarda asansör kabinlerinden bile güvenlik aranabilecek. Bina içerisinde ve dışarısında gerekli yerlere tesis edilecek gece görüşlü, renkli kameralar ile 24 saat süre ile güvenlik tarafından izleme ve kayıt yapılacak.

0216 370 0 400

www.kilicogludelta.com


YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön