25 / 04 / 2024

Hükümetten emekli ve memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi müjdesi! Erdoğan tarihini açıkladı

Hükümetten emekli ve memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi müjdesi! Erdoğan tarihini açıkladı

Milyonlarca memurun emekli olduğunda daha fazla emekli maaşı almasını sağlayacak 3600 ek gösterge düzenlemesinde çalışmalar hızlandı. Hükümet 3600 ek gösterge düzenleme çalışmalarında alınan mesafeyi ilk kez duyurdu. Erdoğan'dan son dakika açıklaması...



Emeklilere bayram ikramiyesi verilmeyeceğini söyleyerek kamuoyunda hayal kırıklığı yaratan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge düzenlemesini hayata geçirmeye kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla bir aya geldiği iftar yemeğinde konuştu. '3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlıyız' dedi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI DIŞINDA ÖNEMLİ BİR KESİMİ DAHA İLGİLENDİRİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 milyon 300 bin kişiyi temsil eden sağlık çalışanlarıyla buluştu. İftar programında 4 müjde vereceğini açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı müjdeler arasında 3600 ek gösterge açıklaması dikkat çekti. Binlerce memuru ilgilendiren konuya değinen Erdoğan, "Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlı olduğumuzun altını burada bir kez daha çizmek istiyorum." açıklaması yaptı.

 Hükümetten emekli ve memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi müjdesi! Erdoğan tarihini açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön