26 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor.  Demir ve bakır fiyatları yükselişe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 30 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Geçen hafta hurda fiyatlarına hem zam hem de indirim geldi. Haftaya sakin başlayan hurda fiyatları vatandaşlar ve hurda işi yapan kişiler tarafından araştırılıyor. 

Hurdalar arasında en önemli olanlar bakır ve demir hurda fiyatları iken, vatandaşlar en fazla bakır ve demir hurda fiyat listesini merak ediyor.

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI FIRLADI!

Londra'da bakır fiyatları, Çin'in koronavirüsün zarar verdiği ekonomisini istikrara kavuşturma taahhüdü ve sıkı küresel stokların arz endişelerini artırmasının desteği ile yükselişe geçti. 
Aynı şekilde demir fiyatlarında da son zamanlarda rekor yükseliş gözlemleniyor. 

Çin ulusal İstatistik Bürosu’nun yayımladığı verilerde,ülkenin demir cevheri üretimi bu yılın Ocak-Kasım döneminde yıllık yüzde 0,5 düşüşle 889,05 milyon mt seviyesinde yer aldı. Yalnızca Kasım ayında, Çin (cin)’in demir cevheri  üretimi yıllık yüzde 0,6 ve aylık %9,4 artışla 79,54 milyon mt oldu.

Söz konusu ayda ithal demir cevheri fiyatları, Covid-19 salgınına yönelik önlemlerin hafifletilmesi sonucu artmaya başladı.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30Aralık 2022 güncel hurda fiyat listesi.

 

 

 


Geri Dön