20 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam yağmuru başladı! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları son günlerde yükselmeye başladı. Gelen zamlarla bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Vatandaşlar ise güncel hurda fiyatlarını merak ediyor. Güncel hurda fiyat listesini araştıran vatandaşlar ''hurda fiyatları ne kadar? Günce hurda fiyat listesi, Hurda fiyatları 2023 kaç lira?'' gibi soruların yanıtlarını aratıyor.

Dün bakır hurda fiyatlarına 3 lira 90 kuruş zam geldi ve gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları yükseldi. 

BAKIR HURDA FİYATLARI RESMEN FIRLADI!

Londra'da bakır fiyatları Çin piyasasının Ay Yeni Yılı tatili nedeniyle kapalı olması nedeniyle durgun olmasına rağmen, Çin'de piyasayı destekleyen ekonomik toparlanma görünümü ve zayıf doların etkisi ile yükselişe geçti. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 05.28'de yüzde 1 artarak 9.420 dolar/ton seviyesine yükseldi. 

Pekin'in Aralık ayında koronavirüs kısıtlamalarından bazılarını kaldırması ile bakır talebinin artması bekleniyor.

Yurt içi piyasalarda ise demir fiyatlarının yükselişe geçmesi gündemi salladı. İnşaat maliyetleri her gene gün artarken inşaat sektörü temsilcileri endişe içinde fiyatları takip ediyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön