25 / 04 / 2024

Hüseyin Özdilek: 4. Levent'te otel, AVM, iş merkezi yapıyoruz!

Hüseyin Özdilek: 4. Levent'te otel, AVM, iş merkezi yapıyoruz!

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek: İlk konut projemiz Eskişehir Loft'tan sonra devam eden İstanbul yatırımımız var. 4. Levent'te otel, alışveriş, iş merkezi yapıyoruz



Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, hükümetin gerekli çalışmaları yaptığını, enflasyonu frenlediğini belirterek, "Yatırım yapmamak için hiçbir neden yok" dedi. 


Özdilek, AA muhabirine, ülkedeki ekonomik istikrarın güzel olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: 


"Hükümet gerekli çalışmaları yapıyor, enflasyonu frenliyor ve döviz sıkıntısı yok. Bürokratik engeller mümkün olduğu kadar aza indirilmiş durumda. Yatırım yapmamak için hiçbir neden yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gerekli teşvikleri sağlamış durumda, memnununuz. Başbakanımız da yerinde durmuyor, devamlı koşturuyor. Kendisini başarılı buluyoruz." 


Özdilek'in büyümeye devam ettiğini kaydeden Hüseyin Özdilek, şöyle devam etti: 


"İlk konut projemiz Eskişehir Loft'tan sonra devam eden İstanbul yatırımımız var. 4. Levent'te otel, alışveriş, iş merkezi yapıyoruz. Oranın kaba inşaatı yüzde 60 oranında tamamlanmış durumda. 2014'ün ilk aylarında bu projeyi tamamlamış ve hayata geçirmiş olacağız. Böylece, ülke genelindeki alışveriş merkezi sayımız 14'e çıkacak. Enflasyonun üzerinde bir büyüme trendimiz var ve istihdam yapıyoruz. Bursa'da geçen yıl kurumlar vergisi sıralamasında ikinci sıradaydık. Toplam ödediğimiz vergiler geçen yıl itibariyle 70 milyon liradır. Bu sene de 80 milyon lira olacak. Toplam ciromuzun da 950 milyon lira olmasını bekliyoruz. İstihdam ettiğimiz kişi sayısı da 5 bin 450 kişidir." 


Özdilek, İngiltere ve Almanya'da açtıkları ilk yurt dışı mağazalarına ise 


"çocuk" benzetmesi yaparak şunları söyledi: 


"İlk çocuk yeni doğdu. Bekleyip, göreceğiz ve onunda en iyi şekilde yetişmesini sağlayacağız. Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Rusya, Avrupa'nın değişik ülkelerinde "franchising" olarak verdiğimiz mağazalar vardı. Özdilek olarak yurt dışında, İngiltere ve Almanya'da ilk defa mağaza açtık."

AA


Geri Dön