24 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul, 4. Levent'te yeni projeye başlıyor!

Timur Gayrimenkul, 4. Levent'te yeni projeye başlıyor!

Timur Gayrimenkul, 4 Levent'te satın aldığı araziler üzerine 200 odalı bir otel ve 45 daireli rezidans yapacak. Proje 5 katlı binalardan oluşacak ve fiyatlar 350 bin dolardan başlayacak



Timur Gayrimenkul inşaatta hızlı adımlarla büyümeye devam ediyor. Türkiye'ye kiracılı sistemi getiren şirket, yine kiracı garantili yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Ön satışların kısa bir süre önce başladığı projeler İstanbul Levent bölgesinde yükselecek. Şirket, bu bölgede iki arazi satın aldı. Arazilerin üzerine yaklaşık 200 odalı bir otel ve 45 daireli rezidans inşa edecek. İnşaat için ruhsatlar alındı. Yakın zamanda temel atma işlemi gerçekleşecek. Caddenin sesinden uzak bir konumda ama merkezden uzaklaşmadan yapılacak projeler için Ramada Otel ile de anlaşma yapıldı.

Özel tasarım öne çıkacak
 
Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde daire yer alacak. Mimarisiyle ön plana çıkacak bu yeni projede, kapı kollarını Bentley, asansör tuşlarını ise Sebastien Leon tasarlayacak. Proje 5 katlı binalardan oluşacak.
 
350 bin dolardan başlıyor
 
Projede daire fiyatları da 60 metrekare 1+1 evlerde 350 bin dolardan başlıyor. 2+1 daire fiyatı 590 bin dolar olan projede maksimum fiyat 1,5 milyon dolar olacak.  Proje çok yeni olmasına karşın şimdiden yüzde 20'nin üzerinde satış grafiği elde edilmesi de projeye yoğun ilgi olduğunu gösteriyor.

Katlanır evler burada da olacak
 
Nef geleneği haline gelen 1+1 eşittir 24 oda uygulaması bu projede de uygulanacak.  Timur Gayrimenkul Genel Müdürü Erden Timur, bu tür bir uygulamaya 5 sene önce başladıklarını belirterek, "Kocaman evimizde istediğimiz şeyler örneğin sinema olsun isterdik, bir kapalı basketbol sahası olsun, çocuk piyano çalışıyor ona özel bir müzik stüdyosu olsun, gibi 24 tane üniteden oluşuyordu. Biz de 'tüm bunları 1+1 daire alanlara da belli bir ücret karşılığında istedikleri zaman kullandırsak daha iyi olmaz mı' düşüncesinden yola çıkarak bu konsepti geliştirdik. Yaptığımız her projede bu tür ünitelere yer verdik. Böylece gereksiz hacimlerden doğan alanları kullanılabilir seviyelere indirdik" dedi.
 
Rotayı Dallas'a çevirdi
 
Nef'i serilere ayıran Erdem Timur, her bir seri için 7 tasarımcıyla çalışıyor. Dünyada ilk 20 tasarımcının 12'si ile anlaşma yaptıklarını dile getiren Timur, "Dünyanın en iyi ilk 5 mimarlık ofisinden 3'ü ile çalışıyoruz. Londra, Berlin ve New York'ta yeni yatırımlarımız sözkonusu. Londra beklemede, Berlin'de ilerliyoruz. Ancak en sıcak gelişme New York'da. Brooklyn ve Dallas'da yeni yatırım planlarımız var" diye konuştu.
Emine AÇAR-BUGÜN GAZETESİ


Geri Dön