26 / 04 / 2024

Huzur Sokağı'nın 31. bölümü Şehrizar Konakları 'nda çekildi!

Huzur Sokağı'nın 31. bölümü Şehrizar Konakları 'nda çekildi!

Huzur Sokağı dizisinin 31. bölümünün çekimleri Şehrizar Konakları’nda yapıldı. Çekimlerin ardından yönetmen ve oyuncular dizinin başarısını pasta keserek kutladılar



Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenilerek ATV ekranlarında izleyicilerin beğenisini kazanan Huzur Sokağı dizisinin çekimleri, Üsküdar Altunizade’deki Şehrizar Konakları’nda gerçekleştirildi. Üsküdar Altunizade’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle Gap İnşaat tarafından İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirilen Şehrizar Konakları,  günümüzün modern yaşam koşulları ve  geçmişin değerleriyle harmanlayarak sakinlerine huzur dolu bir yaşam alanı vaat ediyor.


Huzur Sokağı’nın Şehrizar Konakları’nda tamamlanan çekimlerinin ardından  dizinin yayınlandığı günden bu yana yakaladığı başarı, Şehrizar Konakları’nda kesilen 30. bölüm pastası ile kutlandı. Dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ve Selin Demiratar, Kutsi, Sinem Öztürk, Mürşit Ağa Bar, İpek Özkök, Seray Kaya, Toygun Ateş, ve Taylan Güner’in de aralarında bulunduğu geniş bir oyuncu kadrosunun ve basın mesuplarının katıldığı kutlama keyifli dakikalara sahne oldu.


Geri Dön