27 / 04 / 2024

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi!

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi!

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara

Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.



Ön satışların başladığı Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 500 adet daire ve ticari üniteler yer alıyor. Proje 27 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Huzurlu İnşaat Huzurlu Marmara Projesi 90 milyon TL yatırım bedeline sahip. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 261 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde,  Huzurlu İnşaat  tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Konutları'nın alanları 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 35 peşinatta, kalan tutar için firma bünyesinde kredi imkanı sunan Beylikdüzü Huzurlu Marmara'da banka kredisiyle 120 ay taksit fırsatı sağlanıyor. Proje 90 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Lansmanı Ekim ayında gerçekleşecek olan Huzurlu Marmara Evleri'nde konut teslimlerinin 2018 yılı Ekim ayında yapılması öngörülüyor. Proje 90 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Telefon: 444 4 136

Web: http://www.huzurluinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön