18 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...



Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar devam ediyor. 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 500 daie bulunuyor. Projenin yüzde 85'i yeşil alan olarak tasarlandı. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde kat erişimli kapalı otoparkı, 7/24 kameralı güvenlik, Fitness Center, göletler, yürüyüş parkuru ve  oyun salonu gibi bir çok aktivite alanı ile imkan sunuluyor. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?
Eğitim kurumlarının ortasında yer alan Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi İhlas Marmara Evleri 1-2-3 projelerinin komşusu konumunda. Proje ayrıca 3. havalimanı ve 3. köprü bağlantı yollarına 20 dakika mesafede yer alıyor. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesibe etrobüs 8 dakika, E-5 8 dakika, havaalanı 25 dakika, TEM 3 dakika, marina 2 dakika, Marmara denizi 2 dakika, Büyükçekmece 12 dakika, Marmarapark AVM 8 dakika, Torium AVM 10 dakika, Gürpınar Balıkçı Hali 7 dakika ve Kumport Limanı 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü harita

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Huzurlu Marmara Beylikdüzü adres: Yeşilyurt Caddesi, Havadar Sokak Beylikdüzü / İSTANBUL

Web: www.huzurlumarmara.com
Tel: 444 4 136 


projeye sor



Geri Dön