19 / 04 / 2024

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.



Dünyanın en değerli ağaçlarından biri olan Tik ağacını kullandıklarını belirten Src Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurralıman Sürücü," Son 2 yıldır yaptığımız 1 milyon dolarlık yatırım neticesinde bu koleksiyonumuzu tasarladık. Her segmente uygun ürünlerimiz mevcut. Doktorlar tarafından insan sağlığı için önemi sık sık vurgulanan hamam ve sauna kabinlerini, çok küçük apartman dairelerinden tutun da lüks konutlara kadar her keseye uygun şekilde sunuyoruz" diye konuştu. 


Ciro hedefi 175 milyon TL 

Herhangi bir inşaat veya kırma,dökme gibi bir işlem veya ayrı bir oda, bölüm gerektirmeksizin, odanın bir köşesine "paket hamam ve sauna kabini" şeklinde konabileceğini ve kolaylıkla taşınabileceğini belirten Sürücü, 2'ye 1 metrekare ölçülü hamam-sauna kabinlerini 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla tüketiciye ulaştırdıklarını anlattı. 


Avrupa ve Balkan ülkelerine de yeni geliştirdikleri hamam ve sauna kabinlerin lansmanını yapacaklarını söyleyen Abdurralıman Sürücü, 2015 yılında hamam kabin satışlarının cirolarına katkılarının büyük olacağını söyledi. Src Yapı A.Ş., 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi. 


Vatan


Geri Dön