19 / 03 / 2024

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.



İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor. 50 kişilik salona sahip, kuaför ve masaj odalarının da bulunduğu devasa büyüklüğe sahip konutların dekorasyonun yanı sıra banyodaki havluya, diş fırçasına kadar her şeyi hazırlayan uzman ekip tarafından tasarlanan konutlar, dünya zenginleri tarafından büyük ilgiyle karşılaşıyor. 

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

Çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Billionaire Furniture’un Sahibi İç Mimar Merve Aycan, “Firmamız 2015 yılında bir araya gelen tasarımcılar, teknisyenler ve ustalardan oluşan ortak bir grup. A’dan Z’ye bir eve ait her tasarımı üstleniyoruz. Bazen toplu bir inşaat projesi için bazen de bireysel müşterilerimiz için hizmet veriyoruz” diye konuştu. 

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

En çok ilgi Araplardan

Özellikle yurt dışından büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Aycan, “Dünyanın dört bir yanından müşterilerimiz var. Kazakistan, Katar başta olmak üzere Avrupa’dan, Arap Yarımadası’ndan ve ABD’den çok sayıda talep alıyoruz. En çok ilgiyi ise Araplardan görüyoruz. Son olarak da Kazakistan’da 2 projemiz devam ediyor. 8 odalı, 5 banyolu evin mobilya ve dekorasyon tasarımını yapacağız.  Anahtar teslim bir ev olacak. Yine Katar’da 3 farklı projemiz var. Ünlü ailelerin evlerini tasarlıyoruz. Şeyhler, işadamları, sanatçılar gibi farklı alanlardan ünlü müşterimiz var” açıklamasında bulundu. 

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

Diş fırçasına kadar düşünülüyor

Müşterilerinden gelen pek çok farklı talebi yanıtladıklarını belirten Aycan, “Örneğin eski bir evi alıp tamamen boşaltıp, duvarlarını, yerlerini, elektrik tesisatlarını, tasarımını her şeyini baştan yaptırmak istiyorlar. Biz de projelendirip mobilyalarını, dolaplarını takıp, elektrik tesisatlarını yapıyoruz. En sonunda evin mobilyalarının, dekorasyonunun yanı sıra bornozundan diş fırçalarına kadar her şeyi tamamlayıp teslim ediyoruz. Tamamen doğal ürünler kullanıyoruz” diye konuştu.

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

50 kişilik yemek odası

Arap Yarımadası’ndaki siparişlerin büyük ölçekli olduğunun altını çizen Aycan şöyle konuştu:

“Yaşam alanları çok büyük olduğundan ve çok sayıda kişiyle birlikte yaşadıkları için siparişler büyük ölçekli oluyor.  Örneğin salonları için 10 kanepe, 10 tekli berjer, 10 sehpa siparişi alıyoruz.  40- 50 kişilik yemek masaları istiyorlar. Bazı evlerde kuaför salonu, masaj odası gibi özel istekler oluyor. Bir ev yaklaşık 5 milyon liraya çıkabiliyor. Eğer üst segment isteniyorsa 20- 30 milyon liraya kadar ulaşabiliyor.”

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

Pandemide online danışmanlık 

Kovid-19 salgını sebebiyle online danışmanlık da verdiklerine vurgu yapan Aycan, “Pandemi döneminde yüz yüze gelmeden birçok üretim yaptık, proje hazırladık ve üretime geçtik. Her şeyi karşı taraftan onaylı bir şekilde yürüttük. Kırlentten, mobilya iskeletine her şeyi numaralandırıp ihracatını yaptık” diye konuştu.

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Yabancıların konutta Türkiye sevdası artıyor!


Geri Dön