23 / 04 / 2024

Hyundai Kona Elektrik'te inanılmaz kampanya! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona Elektrik'te inanılmaz kampanya! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai, en beğenilen otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona Elektrik'i kapsayan Haziran ayı kampanyasını başlattı! Hyundai Kona'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...



Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Haziran ayı kampanyası düzenledi! Kampanya kapsamında 

Şık ve zarif tasarımı ile öne çıkmayı başaran Hyundai Kona, diğer SUV'lar arasında bir numara olmayı başardı! Hyundai Kona, 16 inç alaşım jantlara, keskin gövde çizgilerine, alt hava girişini çevreleyen koruma plakasına, daha kusursuz ve daha uyumlu plastik çamurluk üstü koruyuculara sahip. Görünüşü ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Hyundai Kona, geliştirilmiş ileri teknoloji sürücü sistemleri ile daha kaliteli, güvenli sürüş deneyimi sağlıyor.

Hyundai Kona Elektrik te inanılmaz kampanya! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 19 Haziran 2022 fiyat listesi...
Kona, geliştirilmiş süspansiyon sistemi ve yeni güç aktarma organlarıyla daha pürüzsüz ve aynı zamanda kontrollü bir sürüş deneyimi her yolculukta sürücüleri bekliyor.

En yüksek kalite standartları göz önüne alınarak üretilen Hyundai Kona, 5 sene ya da 100.000 km (hangisi önce dolarsa) seçeneğini Hyundai Üretici Onarım Güvencesi ile birlikte sunuyor.

"Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın" kampanyası 30.06.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli!

Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön