29 / 03 / 2024

Hyundai Kona Elektrik'te Mayıs kampanyası başladı! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Hyundai Kona Elektrik'te Mayıs kampanyası başladı! Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Hyundai, en şık otomobillerinden biri olan Hyundai Kona Elektrik'i kapsayan bahar kampanyasını şimdi başlattı! Hyundai Kona'yı şimdi satın alın 6 ay sonra ödemeye başlayın! Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Hyundai, en beğenilen otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona'yı kapsayan Bahar kampanyası düzenledi! 

Şık ve zarif tasarımı ile pek çok kişinin beğenisini kazanan Hyundai Kona, diğer SUV'ların bir adım önünde! Hyundai Kona, 16 inç alaşım jantlara, keskin gövde çizgilerine, alt hava girişini çevreleyen koruma plakasına, daha kusursuz ve daha uyumlu plastik çamurluk üstü koruyuculara sahip. Görünüşü ile pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Hyundai Kona, geliştirilmiş ileri teknoloji sürücü sistemleri ile daha kaliteli, güvenli sürüş deneyimi sunuyor.

Hyundai Kona Elektrik fiyatına inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kona, geliştirilmiş süspansiyon sistemi ve yeni güç aktarma organları sayesinde daha pürüzsüz ve daha kontrollü bir sürüş deneyimi her yolculukta sürücüleri bekliyor.

En yüksek kalite standartlarında üretilen Hyundai Kona, 5 sene ya da 100.000 km (hangisi önce dolarsa) seçeneğini Hyundai Üretici Onarım Güvencesi ile birlikte sunuyor.

Hyundai Kona Elektrik fiyatına inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi..."Şimdi alın 6 ay sonra ödemeye başlayın" kampanyası 31.05.2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. 

Peki, Hyundai KONA fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön