26 / 04 / 2024

I-Deco Fuarı 600 markanın katılımıyla kapılarını açıyor!

I-Deco Fuarı 600 markanın katılımıyla kapılarını açıyor!

Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasanma değişik fikirlerinin buluştuğu i-deco Fuarı 600 markanın katılımıyla kapılarını açıyor...  



Evlerden ofislere, peyzaj mimarisinden iç tasanma değişik fikirlerinin buluştuğu i-deco Fuara 600 markanın katılımıyla kapılarım açıyor. Fuarı Beyaz Saray'da kullanılan duvar kaplamalarının yanı sıra su içindeyken de yanan sihirli lambalara kadar pek çok tasarım ürün sergilenecek.

03-06 mart tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da yapılacak fuarda, mobilyalardan duvar kağıtlarına, ev tekstilinden aydınlatmaya kadar tüm mekan ihtiyaçlarını karşılayan dekorasyon ürünleri bir araya geliyor.

Üç boyutlu zemin kaplamaları
Beyaz Saray'ın duvar kaplamalarını yapan Alaman İçmimarlık fuarında önemli katılımcılan arasında yer alıyor. Duvar kağıdı olmasına rağmen ahşap kalınlığında ve görüntüsünde olan ve istenilen renkte defalarca boyanabilme özelliğine sahip Licrustra Duvar Kaplamalarım fuarda sergileyecek olan firma, bunun yanı sıra dünyada yeni çıkmış olan dekorasyonla ilgili malzemeleri I-Deco   Fuarı'nda tanıtacak.

Kablosuz led ampul teknolojisini tasarımla buluşturup su üzerinde de yanabilen sihirli lambalan bulan Smart&Green firması da 1-Deco Fuarı'ın da yerini alacak. Hava şartlanna dayanıklı, şarj edilebilir, kablosuz, her yere kolayca taşınabilen, sehpa ya da puf olarak da kullanılabilen, 160 renk dönüşümlü, suda yüzen, uzaktan kumandalı aydınlatma elemanlan, son zamanlarda Avrupa ve Amerika'da herkesin evini, bahçesini, hatta havuzunu süslemeye başladı.

Smart & Green'in üstün LED teknolojisiyle tasarladığı kablosuz lambalar 15 saatlik şarj ömrüyle hayatınıza her şekilde ve koşulda kolayca uyum sağlıyor.

TARAF


Geri Dön