20 / 04 / 2024

İ Tower Fer Yapı 'da ofisler 362 bin dolardan başlıyor!

İ Tower Fer Yapı 'da ofisler 362 bin dolardan başlıyor!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığı girişimi ile yükselen İ Tower projesi lokasyon olarak Şişli-Bomonti'de hayata geçirildi. Projenin ofis birimlerinde minimum fiyat 362 bin dolardan başlıyor...






İ Tower ofis projesi tek blok olarak Şişli'de hayata geçirildi. 29 kattan oluşan İ Tower projesi  Fer Yapı ve Sinpaş GYO  ortaklığının imzasını taşıyan  Bomonti İ Tower projesinin satış süreci devam ediyor. Mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'a ait olan İ Tower projesi A+ ofis konseptine sahip.


Şişli İ Tower Ofis projesinde yer alan ofisler 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare şeklinde belirlenen alanlarda inşa edildi. Bomonti İ Tower 'da yer alan ofislerin fiyatları 60 metrekarelik birimler  için 362 dolardan başlıyor.


İ Tower Fer Yapı da ofisler 362 bin dolardan başlıyor!


İ Tower Bomonti 'de banka kredisi kullanılarak alım yapılabiliyor. Bunun için ofis tutarının yarısı peşinat bedeli olarak ödeniyor ve kalan kısım kredi kapsamında vadelendiriliyor. Nişantaşı’na 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a ise 4 dakika mesafede yer alan Bomonti İ Tower projesinde teslimatlar hemen yapılıyor.




0212 230 24 24

http://www.itowerbomonti.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön