26 / 04 / 2024

i tower teslim

i tower teslim

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığı imzası taşıyan İ Tower Bomonti projesindeki ofisler 334 bin 236 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

İ Tower Ofis 'te 334 bin 236 dolara: hemen teslim!

Teslim süreci başlayan İ Tower Bomonti 'de ofisler 334 bin 236 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin en küçük ofis birimi 60 metrekare alana sahip...

İ Tower Fer Yapı 'da ofisler 362 bin dolardan başlıyor!

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığı girişimi ile yükselen İ Tower projesi lokasyon olarak Şişli-Bomonti'de hayata geçirildi. Projenin ofis birimlerinde minimum fiyat 362 bin dolardan başlıyor...

Fer Yapı İ Tower Şişli'de 60 metrekare ofis: 362 bin dolara!

İ Tower projesinde yer alan ofislerin minimum fiyatı 60 metrekarelik birimlerde 362 bin dolar olarak belirlendi. Projede tutarın yarısına kadar ticari kredi kullanılarak alım yapılabiliyor...

Bomonti İtower'ın teslimleri başladı: minimum 362 bin dolar!

Fer Yapı ve Sinpaş GYO projesi olan İ Tower Bomonti'de teslimat süreci başlamış durumda. Projenin minimum ofis fiyatı 60 metrekarelik birimlerde 362 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutların, bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

Sinpaş Şişli I Tower 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Şişli İlçesi I Tower Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

i tower teslim Haberi

i tower teslim


İ Tower projesi Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığı imzası ile yükseliyor. Tek blok olarak 29 kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan Bomonti İ Tower projesi A+ ofis konsepti ile  Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ tarafından tasarlandı.


Şişli bölgesinde hayata geçirilen İ Tower 'da 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare olmak üzerene çeşitli alan büyüklüklerine sahip ofisler yer alıyor. Bomonti İ Tower projesinde ofisler minimum 334 bin 236 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.





Şişli İ Tower Ofis projesinde banka kredisi kullanarak ofis sahibi olunabiliyor. Banka kredili ödemelerde ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan...