23 / 04 / 2024

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Yönetimi ve 3’ncü Bölge Meclis üyeleri Esenyurt Belediyesi Büyükşehir Meclis üyeleri tarafından Esenyurt Termal Tesislerinde ağırlandı. Ziyaret programında Esenyurt ’tan Büyükşehir Meclis Üyeleri Togay Çoban, Murat Alatepe, Harun Özer, Yasir Çelik ve Osman Korkusuz ev sahipliği yaptı.  

Esenyurt’taki yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulan büyükşehir meclis üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ilçeye kazandırdığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Ziyaret programında İBB meclis üyeleri Esenyurt Belediyesi Saadetdere Termal Tesislerini gezerek Türkiye’nin en yüksek mineral değerleri olan kaplıca suyunu kullanma imkânı bulan misafir meclis üyeleri hayranlıklarını ifade ettiler.

İstanbul Büyükşehir Grup Meclis üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu eliyle Esenyurt ’un modern bir kente dönüştüğünü ve diğer ilçe belediyelerinin örnek alması gerektiğini vurguladılar.



Esenyurt Belediyesi



Geri Dön