29 / 03 / 2024

İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

 İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

İBB'nin bugünkü meclisinde öğrencilere yapılan yüzde 40'lık oranında zam geri alındı. Peki, tek geçiş biletlerde de düşüş oldu mu? Tek geçişin fiyatı da indi mi? Detaylar haberimizde...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz 6 Nisan'da yaptığı UKOME toplantısında İETT ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapılmıştı. Zamlardan sonra mavi kart sivil abonman 602 TL, öğrenci akbili de 78 TL olmuştu. Bu zammın öğrencileri zorlamasının ardından AK Parti grubu harekete geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön