19 / 04 / 2024

İbrahim Başer: Güvenli yapılar için tecrübe ve bilgi şart!

İbrahim Başer: Güvenli yapılar için tecrübe ve bilgi şart!

Hızla gelişen inşaat sektörüne bağlı olarak önemi her geçen gün artan yapı denetim sektörü, inşaatların en güvenli şekilde ve tüm kurallara uygun olarak yapıldığının bir garantisi olarak son yılların gözde sektörlerinden biri oldu.



Özellikle yaşanan afetler sonrası denetimin ne kadar gerekli olduğunun bilinciyle çıkarılan yönetmelik ve yasalarla şekillenen ve büyük ihtiyaç duyulan bu sektörün önemi her geçen gün artıyor. Turizmin gözbebeği olan, iç ve dış göçün giderek arttığı Antalya bölgesinde de yapılaşmaya bağlı olarak yapı denetim, son yıllarda çok daha hızlı bir şekilde gelişme göstererek, bölgede ivme kazanan sektörlerin başına geçti. 


TECRÜBELİ KADRO 


Hüseyin Can Başer tarafından 2006'da kurulan Sefa Yapı Denetim, 2 yıldan beri İbrahim Başer ve Yavuz Selim Yılmaz ortaklığında faaliyetlerini sürdürüyor. Antalya sınırları içinde hizmet veren ve birçok büyük projenin denetimini gerçekleştiren Sefa Yapı Denetim sektörde hızlı bir şekilde yükseldi ve kısa zamanda güvenilir, öncü firmalar arasında yerini aldı. Sefa Yapı Denetim, sektöre yıllarını vermiş başarılı ve tecrübeli mimar ve mühendis kadrosuyla, imza attığı her işi en güvenli ve yönetmeliklere uygun şekilde gerçekleştiriyor. 


Martı Myra, Diamond Hill Resort, Queen Elisabeth, Cortez Resort Hotel, Kalyan İnşaat, Palmiye Tatil Köyü; Sefa Yapı Denetim'in tamamladığı projelerden bir kaçı. "Güvenli yapılar için tecrübe ve bilgi şart" diyen İbrahim Başer, sektörde her geçen gün yeni bir firmanın faaliyete geçtiğini, bu durumun da kalifiye eleman, tecrübe, profesyonellik ve kalite gibi konularda bazı çıkmazlara sebep olabileceğinin altını çizdi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön