24 / 04 / 2024

İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yavuz tarafından kuruldu.



İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 ) T.C ithalat ve ihracat rejimine uygun her türlü malın alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak 2 ) Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, Ldemiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 3 ) Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 4 ) Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Cebeci Mah.Atatürk Blv. No.111-113/2 Sultangazi 


Geri Dön