29 / 03 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti




Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti. Başarılarından dolayı Haldız Grup’u tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen yedi firmasının kentimizden çıkmasını çok önemsiyorum. Bütün şirketlerimiz ülkemiz ve dünya ölçeğinde hızlı büyümelerini istiyoruz” dedi.



“ÖZEL SEKTÖRÜN HER YATIRIM KIYMETLİDİR”


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Alt ve üst yapı hizmetleri, turizme açılan mavi bayraklı sahilleri, sanayi, turizm, spor, sanat ve sosyal alanlarında yapılan yatırımlarıyla her geçen gün gelişen ve cazibesi artan Kocaeli’mizde yeni yatırımlar ve istihdam alanlarının gerekliliği kaçınılmazdır. Cumhurbaşkanımızın teşvikleri ve devletimizin, özellikle son on beş yılda, ekonomik kalkınma ve işsizliği azaltma yönündeki takdire şayan çalışmaları ile özel sektörün sağladığı katkı; ortaya, bugün yaşadığımız parlak tabloları çıkarmaktadır. Özel sektörün bu alanda gerçekleştirdiği her yatırımın kıymeti büyüktür” ifadelerini kullandı.



TÜM FİRMALARA BAŞARILAR DİLEDİ


Türkiye ihracatının % 13’ünün gerçekleştirildiği, dış ticaretinin % 18’e yakının yapıldığı il olan Kocaeli’nin işgücüne katılma ve istihdam oranlarında, ülke ortalamasının üzerinde bir grafiği başarıyla sürdürmektedir vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Aldığı yoğun göç nedeniyle nüfus artış hızı ülkemiz ortalamasının iki katından fazla olan ilimizde, sürekli olarak yeni iş sahaları ve istihdam alanları açılması gerekmektedir. Bu nedenle kentimizin firmalarının gelişmesi ve büyümesi çok önemlidir. Kentimizde ki tüm firmalarına başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön