18 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan TMMOB odalarına ziyaret!

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan TMMOB odalarına ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TMMOB’a bağlı odalara iadeyi ziyaretler gerçekleştirdi. Mimarlar, Çevre Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri ve Makine Mühendisleri’nin odalarıyla bir araya geldi




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TMMOB’a bağlı odalara iadeyi ziyaretler gerçekleştirdi. Mimarlar, Çevre Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri ve Makine Mühendisleri’nin odalarıyla bir araya geldi. Kent gelişimi üzerine fikir paylaşımlarının gerçekleştiği ziyaretlere, Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de katıldı.



MİMARLARLA BAŞLADI, ÇEVRE İLE DEVAM ETTİ


Yerel hizmetlerin STK’lar tarafından tartışılması ile fikirlerine değer vererek, demokrasinin olgunlaşmasına katkı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günün ilk ziyaretini Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 8. dönem Başkanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin ve yönetim kuruluna yaptı. Nezaket amaçlı gerçekleşen birliktelikte kent üzerine yeni yaklaşımlar bir kez daha konuşuldu. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Mehtap Öztürk ve yönetimini de ziyaret etti. Kent genelinde gerçekleştirilen çevre çalışmalarının yanı sıra geri dönüşüm konusunda hangi projelerin ortaya koyulması gereği de özellikle vurgulandı.



İNŞAAT VE MAKİNE MÜHENDİSLERİNİ DE ZİYARET ETTİ


Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gün içerisindeki ziyaretlerini İnşaat ve Makine Mühendisleri ile sürdürdü. Birçok konunun konuşulduğu ziyarette, kente katkı vermek isteyen herkesin görüşünü titizlikle dikkate aldıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, üniversitelerden mezun olacak öğrencilerin saha çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi’nin bu anlamda hazır olduğunu belirtti. Gençlerin kariyer yaparken sadece diplomanın yetersiz olduğunun farkına varmasını ve bu noktada odaların yönlendirici olmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Makine Mühendisleri Kocaeli Şubesi Başkanı Ünal Özmural’dan bu konuda daha etkin çalışmalar yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi’nin her konuda olduğu gibi bu konuda da odaların yer zaman yanlarında olacağını da ifade etti.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön