16 / 04 / 2024

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.



2007 yılında “Güzel Evim” markası ve “kişiye özel tasarım” anlayışıyla ilk mağazasını ve ofisini İstanbul Erenköy’de faaliyete geçiren İç Mimar Serkan User, 2014 yılına kadar, sektörün önemli markalarının bayilikleri ile birlikte faaliyet göstermiştir.                                                                                                                                                                         

2010 yılında, gıda ve otomotiv sektörlerinde de faaliyet gösterilmeye başlandığında yollar, önce, otomotiv sektörünün önemli isimlerinden Eray Gül ile sonra da 2012 yılında, dış ticaret sektörünün önemli iş adamlarından Fuat Akın ile kesişmiştir. Ve uzun bir yolculuk başlamıştır artık… Misyon, konut inşaatında ConCept yaratmaktır.


İstanbul’da iki handikap vardı. Biri, yoğun nüfusun, yeni konut projelerini, dar ve sıkışık olmaya zorlaması; diğeri de kat karşılığı inşaat yapımının, özgür ve nitelikli projelerin oluşmasına engel olmasıydı… Bu handikaplar, Concept Yapı’ nın rotasını Bodrum’a çevirmiştir. Amaç, kişinin, kendini özel hissedeceği, nitelikli konut yapmaktır. Bunun için de aslolan özgür projeler üretmektir. Bu doğrultuda da, şu an firmanın 35.000m2’ den oluşan tüm proje arazileri kendisine aittir!


Yapacağı tüm projelere teknoloji ve kaliteyi katmak adına Alman NOLTE KUCHEN ve İtalyan MIDJ markalarının Bodrum Bayiliği’ ni üstlendikten hemen sonra ciddi bir yapılanma ile proje arazilerini satın alan ve 100.000.000,00 TL yatırımla, şu an toplamda 51.500m2 inşaata start veren firma; BODRUM’ da daha önce yapıl(a)mamış projeleri tasarlayarak, insanların, kendilerini özel hissedeceği konut projeleri üretiyor. İşte bu da ConCept Yapı’ nın standartı oluyor!


ConCept Yapı, bu standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacaktır.


Geri Dön