18 / 04 / 2024

ICBC'den konut kredisi faiz indirimi!

ICBC'den konut kredisi faiz indirimi!

ICBC Bank kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında konut kredisi faiz oranlarını bankalar arasında görülen en alt seviye olan yüzde 1.84’e çekti.



ICBC Bank bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. ICBC Bank yüzde  1.89 olan konut kredisi faiz oranlarını bugün itibari ile bankalar arasındaki koşulsuz en alt seviye olan yüzde 1.84’ düşürdü.

ICBC Konut Kredisi Faiz Oranları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; ICBC Bank standart konut kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadede yüzde 2.8 faiz oranı ile en yüksek konut kredisi oranını sunan bankayken, kampanyalı Yeni Evim Konut Kredisi ürünü kapsamında ise 120 aya kadar vadelerde yüzde 1.84 faiz oranı ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka oldu.

ICBC Konut Kredisi Hesaplama

ICBC Bank’tan Yeni Evim Konut Kredisi için 120 ay vadede 100 bin TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödeme miktarı 2 bin TL oluyor.

Kredinin toplam geri ödeme miktarı ise 248 bin TL’ye karşılık geliyor.

ICBC Konut Kredisi Masrafları

ICBC konut kredisi kullandırımlarında krediye ek olarak 257 TL ipotek tesis ücreti, 704 TL ekspertiz ücreti ve 500 TL de kredi tahsis ücreti uyguluyor. Sigortalar kapsamında uygulanan masraflar kişiye ve konutun durumuna göre değişiklik gösteriyor. ICBC sigortalar hariç 1461 TL konut kredisine ek masraf alıyor.

 

Kimler faizsiz konut kredisi alabilir?

0,98 faiz oranı ile hangi bankalar konut kredisi veriyor?
 


Geri Dön