25 / 04 / 2024

ICCI 2012'de Yingli Solar sektör profesyonelleriyle bir araya geliyor!

ICCI 2012'de Yingli Solar sektör profesyonelleriyle bir araya geliyor!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2012 – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında güneş panelleri üreticisi Yingli Solar tarafından düzenlenecek VIP Networking toplantısında güneş enerjisi sektörünün profesyonelleri bi



Dünyada 10 bölgesel ülke ofisinde, 11 bin çalışanı, 25 yıllık tecrübesi, 3GW’tan fazla kurulu parki ve 2,5GW üretim kapasitesiyle en büyük PV üreticilerinden olan Yingli Solar, ICCI 2012 kapsamında 25 Nisan 2012 tarihinde, saat 19.30’da WOW Convention Center Yakut Salonu’nda VIP Network Kokteyli düzenleyecek.

Yingli Solar Türkiye Genel Müdürü Uğur Kılıç, Yingli Solar olarak 2012 yılı başında Türkiye ofisini açarak faaliyetlerine başladıklarını ve tüketicinin ihtiyacı olan güneş enerjisi projelerini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Yingli Solar’ın İstanbul’da faaliyetlerine başlaması sonrasında sektörün önemli isimleriyle bir araya gelmek amacıyla ICCI 2012 kapsamında VIP Network Kokteyli düzenlediklerini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu:

“Yingli Solar olarak hedefimiz, uluslararası alandaki bilgi ve tecrübemizi Türkiye’deki şirketlere aktararak pazarı beraber geliştirmek. Kısa vadede 500 KW altı projelere odaklanırken 2013 yılından itibaren hayata geçeceğini öngördüğümüz büyük projeler için hazırlıklarımızı tamamlamayı düşünüyoruz. Bu kapsamda bu yıl başı itibariyle Yingli Solar Türkiye ofisi faaliyetlerine başladı. Bu vesileyle Yingli Solar hem yatırımcı hem kullanıcı hem dağıtımcı hem de proje sahibine direk ulaşma imkanına sahip olacak.”

Türkiye’nin yüksek güneş potansiyeli
Uğur Kılıç, ICCI 2012 kapsamında yenilenebilir enerji sektörünün önemli profesyonelleriyle bir araya gelmek amacıyla VIP Networking Kokteyli düzenlediklerini sözlerine ekleyerek, “Türkiye’nin yenilenebilir enerji özellikle güneş enerjisi alanında gidecek daha çok yolu var. Tüm fırsatları değerlendirerek pazarı büyüten aynı zamanda katkı sağlayan projelere imza atmak için Yingli Solar olarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Fuar ve konferansla ilgili ayrıntılı bilgi için:
www.icci.com.tr  / www.b2bmeetings.icci.com.tr
www.facebook.com/ICCI.Turkey  / www.twitter.com/ICCI_Turkey

Rakamlarla ICCI 2012:
 1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen en istikrarlı ve en güvenilir etkinlik olan, ICCI 2012, bu yıl 18’inci kez enerji sektörünün devlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
 ICCI ilk yılında 10 katılımcı firma ile gerçekleştirilirken organizasyonun katılımcı firma sayısı geçtiğimiz yıl 217 firmaya ulaştı.
 Etkinlik ilk yıl 200 ziyaretçiye ev sahipliği yaparken son yıllarda büyük bir artış sergiledi. ICCI, 2012 yılında 15 bin ziyaretçi bekliyor. 
 Konferans bu yıl üçüncü defa B2B ikili görüşmelere ev sahipliği yapacak.
 ICCI başladığı 1994’de yapılan 4 oturumda 16 bildiri sunulurken, 2012 yılında 41 oturum, 5 panel gerçekleştirilmesi ve yaklaşık 300’ün üzerinde bildiri sunulması bekleniyor.
 ICCI; 1994 yılında 100 m²'lik bir alanda gerçekleştirilirken 2012 yılına gelindiğinde 12 bin m²'lik bir alana yayılan enerji sektörünün en büyük fuarı oldu.
 www.icci.com.tr  uluslararası alandaki katılımcılarını bilgilendirmek için 8 farklı dilde yayınlanıyor.

Sektörel Fuarcılık hakkında:
Sektörel Fuarcılık 1992 yılından beri Teknik Yayıncılık A.Ş. bünyesinde başta enerji sektörü olmak üzere, enerji alt sektörleri, yenilenebilir enerji, enerji verimliliği, atık teknolojileri, yangın ve güvenlik, mekanik tesisat, yalıtım vb. sektörlere yönelik ulusal ve uluslararası fuar, sergi, kongre, sempozyum, konferans, seminer ve forum organizasyonları düzenlemektedir. Fuar Düzenleme ile ilgili yasa ve yönetmelikler gereği 2000 yılında Teknik Yayıncılık Grubunun iştiraklerinden biri olarak kurulmuştur.
 


Geri Dön