28 / 03 / 2024

Iconova Gaziantep'te yaşam Eylül 2016'da başlayacak!

Iconova Gaziantep'te yaşam Eylül 2016'da başlayacak!

'Hayaliniz hayalimiz' sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan ICONOVA projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar, ICONOVA'nın Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi...



Şireci Acarsan yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen ICONOVA konut projesinde daire satışlarına başlandı.


'Hayaliniz hayalimiz' sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan ICONOVA projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar, ICONOVA'nın Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi. 


Gaziantep'te aylardır merakla beklenen ICONOVA konutlarının basın lansmanı yapıldı. Grand Otel'de yapılan basın lansmanında Şireci Acarsan yatırım ortakları Hanifi Şireci ve Mesut Acar ile Yüksek Mimar Gökhan Aktan Altuğ ICONOVA projesinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Proje Mimarı Gökhan Aktan Altuğ, ICONOVA'nın eşsiz mimari tasarımı ile sadece Gaziantep'in değil Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın sembol konut projelerinden biri olduğunu söyledi.


ICONOVA'nın Gaziantep'te yeni bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Mimar Altuğ, 'ICONOVA ile sadece bir konut sitesi değil yerel potansiyelleri kullanan, çevresinden beslenen ve tekrar çevresine artı değer olarak dönen, kente ait olan ve çevreye karşı duyarlılığı temsil eden bir cazibe merkezinin oluşturulması, yenilikçi bir tasarım yaklaşımı ile bölgenin yapılanmasına yön verebilecek nitelikte bir kompleksin kente kazandırılmasını amaçladık. Bu projeyi farklı kılan unsurlarından birisi de, şehrin merkezinde inşa edilen en büyük konut projesi özelliğini taşıyor olması' dedi.


ICONOVA REKORLARLA GELİYOR


Projenin pek çok özelliği ile simgesel değerlere sahip olacağını vurgulayan Altuğ, '7 kuleden oluşan proje bünyesinde, 27 kat ile 42 kat arasındaki kulelerden R blok olarak adlandırılan kule, 162 metreye ulaşan yüksekliği ile Gaziantep'in en yüksek binası unvanını alacak. 52 bin metrekare arsa üzerine, yaklaşık 255 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 570 adet konut ve 23 adet ticari ünite bulunmaktadır. Proje bünyesinde 3+1'den 7+2'ye kadar, 52 farklı tipte daire seçeneğimiz mevcut' diye konuştu.


EŞSİZ BİR YAŞAM ALANI


ICONOVA'nın kusursuz mimarisiyle bütünlük sağlayan iç tasarımı, fonksiyonel kullanımı ve kaliteyi ön plana çıkaran detayları hakkında bilgi veren Altuğ, 'Projede yerel çizgileri modern tekniklerle harmanlayarak eşsiz bir yaşam alanı sunuyoruz. ICONOVA'nın içinde yaşayanların beklentilerini karşılayacak fonksiyonel detayları ile de fark yaratacak. Akılcı çözümlerle tasarlanan projede kafe, restoran, bina sakinlerine ait 2 girişli bin 500 araçlık kapalı otopark, misafirlere yönelik açık otoparklar, gençlere yönelik oyun salonları, interaktif odalar ve çocuklar için aktivite alanları ile yaşam standartları en üst seviyeye taşındı. Ayrıca günlük yaşamdaki tüm ihtiyaçları karşılamak için tasarlanan ICONOVA Çarşı, hayatı kolaylaştıracak. ICONOVA her yönüyle eşsiz bir yaşam alanı olacak' şeklinde konuştu.


HANİFİ ŞİRECİ: "GAZİANTEP'İN YENİ SİLUETİ OLMAYA ADAY"


Basın lansmanında konuşan Şireci Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Hanifi Şireci, ICONOVA'nın 'Gaziantep'in yeni silueti' olmaya aday bir proje olduğuna dikkat çekerek "ICONOVA her geçen gün gelişen, büyüyen ve Türkiye'ye örnek olan Gaziantep'in algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje. Mimari tasarımdan, uygulama aşamasına kadar tüm süreçlerde büyük bir titizlikle çalışıyoruz" diye konuştu. 1 yılı aşkın bir süredir projenin devam ettiğini hatırlatan Şireci 'İnşaat aşamasındaki projemizin yüzde 25'ini tamamlamış durumdayız. ICONOVA'da yaşam 2016 Eylül ayında başlamış olacak' dedi.


MESUT ACAR: "ICONOVA KAZANDIRAN BİR PROJE"


ICONOVA sakinlerinin konforu, rahatlığı ve güvenliği için her detayın düşünüldüğünü söyleyen Şireci Acarsan Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Acar ise, 'ICONOVA projesi ile bambaşka bir Gaziantep vaat ediyoruz. Eşsiz lokasyonu ile şehrin stresinden uzak, doğal ve huzurlu bir ortama özlem duyanlar için ideal bir yaşam alanı olacak olan ICONOVA, aynı zamanda birikimlerine değer katmak isteyenler için de mükemmel bir yatırım aracı olacak' ifadelerine yer verdi.


Gaziantep'in gelişimine bu proje ile ivme kazandırmayı amaçladıklarını kaydeden Mesut Acar, 'Herkesin yaşamak isteyeceği bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız şehir Gaziantep'in her zaman en iyiye layık olduğuna inanarak ICONOVA projesini hayata geçirdik. Hayaliniz, hayalimiz diye yola çıktık, hayallerin ötesinde bir yaşam alanı oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz' şeklinde konuştu.


Sabah Gazetesi 


Telefon: +90 342 337 98 70

Web: www.sireci.com.tr


Geri Dön